Humic 2000 Kft. weboldala | Humicin termékcsalád
346
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-346,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Rólunk

A Humicin termékcsalád szellemi atyja Szöllősy János, akinek több mint húsz találmány fűződik a nevéhez. 1991-ben indult el az általa kifejlesztett Humet-R szirup sikertörténete. A nyomelem-pótló szirup gyártására Szöllősy üzemet épített fel, és kidolgozott egy komplett, nagyüzemi gyártási technológiát. 

 

A feltaláló később megalapította önálló cégét, a Humic 2000 Kft.-t, amelynek keretében saját szellemi termékeit fejleszti és menedzseli. Sikerült izolálnia a tőzegoldatok tiszta hatóanyagát, a huminsavat, és ahhoz kötötte hozzá külön a vasat, a szelént, a krómot és a cinket, így született meg a Humicin táplálék-kiegészítők családja. 

 

A Humic 2000 Kft. által gyártott és forgalmazott készítmények nagy sikert arattak a világ számos pontján, a cég ugyanis már 26 nemzetközi nagydíjat nyert el. 

 

Minden Humicin készítmény alapja a világviszonylatban is kiváló minőségű és tisztaságú huminsav, amely magyar lelőhelyről, egy körülbelül 10 000 éves, karbonkori növényzetből keletkezett tőzegmezőről származik. Ez a tőzegmező vulkáni környezetben, mélyen a földfelszín alatt fekszik, ezért mentes a felszíni szennyeződésektől, a huminsav tartalma pedig nagyon magas. A huminsavat kíméletes technológiával nyerjük ki a tőzegből. A kapszulák egy új, szabadalmaztatott gyártási technológia során készülnek. 

 

A Humicin termékek a WESSLING Környezetvédelmi, Élelmiszerbiztonsági, Egészségvédelmi és Minőségügyi laboratórium által bevizsgált, doppingmentes készítmények. A készítmények országszerte megtalálhatók viszonteladó partnereinknél.

Humic 2000 Kft / Humicin termékcsalád

Nemzetközi elismerések